2015 Oyder Hatıra Ormanı

2000 adet fidan dikilerek OYDER Hatıra Ormanı oluştuşturuldu. Ormanımız ülkemizin yeşil dokusunun genişletilmesine katkıda bulunup erezyonla mücadelede yerini almıştır.

2015 yılında düzenlenen futbol turnuvasu ''Yeşil Bir Dünya İçin Topa Vur'' sloganıyla gerçekleştirildi.OYDER yalnızca adından hareketle oyuncak sektörü içerisindeki varlığıyla sınırı kalmadan birçok önemli amaç ve projeyi gerçekleştirmeye devam ediyor.

Ülkemizdeki kuraklık ve erezyon sorununa duyarsız kalmak imkansız. Çocuklarımızın gelecek nesillerin aynı problemleri yaşayacağının ve hatta ilkim değişikliğiyle daha da artacak olan sorunların bilincindeyiz. İşte OYDER 2015 yılında bu konuyla ilgili duyarlılığını göstererek fidan dikimiyle bir hatıra ormanı oluşturmak üzere bir turnuva daha düzenledi. Bu turnuvala 2Kids,Adore Oyuncak, Armağan Oyuncak, Ceren Kırtasiye, Derya Dağıtım, Dolu Oyuncak, joker, Mattel Türkiye, Neco Toys, Samatlı Oyuncak, Sunman Oyuncak, Vardem Oyuncak katıldı.

Ülkemizin çölleşmesine karşı yürütülen mücadelede Balıkesir Çakıllık OYDER Hatıra Ormanı'na 2000 fidan diktirerek ülkemizin yeşil dokusunun genişletilmesine anlamlı bir katkıda bulunup erezyonla mücadelede yerini almıştır.

Görseller için tıklayınız.. 2015 Oyder Hatıra Ormanı

2014 Oyder Halı Saha Turnuvası

''100 TEKERLEKLİ SANDALYE İÇİN TOPA VUR''

Oyuncakçılar Derneği farkındalık oluşturmak amacıyla, engelliler yararına "100 Tekerlekli Sandalye İçin Topa Vur" sloganıyla bir futbol turnuvası düzenledi.

İşte bu sloganla yola çıkan ve Türkiye'nin her yerinde hatırlanmak sırasında hatırlanmak sırasında geride bırakılan engelli vatandaşların yararına futbol turnuvasını organize eden OYDER, "Engelleri beraber aşalım" diyerek ülke çapında bir sivil toplum kuruluşu olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

İstanbul Beylerbeyi Ufuk Halı Saha'da gerçekleşen OYDER Futbol Turnuvası şampiyonasında 13 Takım ve 140' ın üzerinde sporcu yer aldı. Turnuvada 27 karşılaşmanın ardından 28. Si maçta final karşılaşması gerçekleşti. Finale kalan takımlar ise Vardem ve Neco Toys oldu. OYDER Futbol Turnuvasının galip takımı Neco Toys oldu.

Turnuvaya katılan firmalarımız; Birlik Oyuncak, Joker, Neco Toys, Enfal Dış Ticaret, Giochi Preziosi, Sunman Oyuncak, Erkol Oyuncak, Canem Oyuncak, Selay Oyuncak, Samatlı Oyuncak, Pilsan Oyuncak, Degar Oyuncak, Vardem Oyuncak, Mattel Oyuncak, Derya Dağıtım, Adore Oyuncak, Fen Oyuncak, Keskin Color ve Dolu Oyuncak.

Görseller için tıklayınız.. 2014 Oyder Halı Saha Turnuvası